kimaradt tabletta, pecsételő vérzés

Tisztelt Doktor Úr! Tanácsot szeretnék kérni. lassan 2 éve szedem a Gestomix fogamzásgátló tablettát, és a 2 év alatt most először elfelejtettem bevenni egy szemet. (a tablettamentes időszak után) , az első héten felejtettem el a 6dik napon bevenni a tablettát. Este 8kor szoktam bevenni, és másnap 12-13 óra között jutott eszembe, ekkor bevettem a kifelejtett szemet. Azóta minden nap rendszeresen szedem tovább. Ez hétfőn történt, és szombaton pecsételő vérzésem jelentkezett, ami azóta is tart. A kimaradás előtt 3 nappal szeretkeztünk a párommal, a kimaradás után pedig már alkalmaztunk kiegészítő fogamzásgátló módszert. Viszont nagyon ideges vagyok a dolog miatt, ezért kérném véleményét.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza oc témában

Kedves Kérdező!

A gyógyszer pótlás és a kiegészítő védekezés teljesen rendben volt, nincs ok aggódni.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. július 13., 16:26; Megválaszolva: 2015. július 21., 13:41
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Antibiotikum + fogamzásgátló +...
December óta szedem a Lindynette 20 mg fogamzásgátló. Július 2-től egy hétig (július 8ig) antibiotikumot (Moxibiot) kellett szednem, mivel a...
Abbahagyott fogamzásgátló
Tisztelt Doktor Úr! Szeptember 25-én jött meg az eredmény, hogy heterogén Leiden mutációban érintett vagyok. Miután kiderült, konzultáltam...
Zinnat 500 Jangee0, 2
Tisztelt Doktor úr! Zinnat 500-at kellett volna szednem 5 napig napi kettőt (10 szem) 6 szem után kiderült hogy allergiés vagyok rá, semmi komoly...
Fogamzásgátló
Tisztelt Doktor úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy a fogamzásgátló tabletta (nem hasmenés) csak a normálisnál hígabb vagy a normális...