Hpv kisműtét után szex

Tisztelt Doktor Úr! Nem olyan rég HPV fertőzéssel diagnosztizáltak. A húgy csőből kis műtéttel kimütöttek egy növedéket három napja. Azt szeretném kérdezni, hogy partneremre mennyire lehet fertőző, ha más bőr felületen nem találtak hasonló elváltozást és persze védekezünk. Tehát, ha azt a bőr felületet lefedi az óvszer, ahol az elváltozás volt. Válaszát előre is köszönjük

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza hpv témában

Kedves Kérdező!

Egy ilyen típusú - a húgycsövet érintő - műtét gyógyulási ideje 4-5 hét, addig nem javasolt szexuális élet.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

Meddőségi és Endoszkópos Specialista, Nőgyógyász-endokrinológus

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2020. június 01., 00:35; Megválaszolva: 2020. június 09., 09:06
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Covid vakcináció
Echinacea cseppek és Pfizer oltás
Mikor képződnek antitestek?
Sztrók utáni Covid vakcina felvétel
Két oltás egymás után