Fura dolog a péniszemen.

Kedves Dr. Bodnár Edina ez volt a régi kérdésem: [ Kedves Dr. Úr / Nő, az lenne a kérdésem hogy ez mi: " condylotomák "? ( Másolja be macskaköröm nélkül a Google keresőbe és váltson át a képekre, ha ez megvan sok képet kell kiadnia és a legelső sorban a legelső kép az ami a gondomra hasonlít, de szerintem az ). És mi erre a gyógymód - kenőcs - krém stb.? Dr. Bodnár Edina válasza a pénisz panasz témában HPV vírus okozza a condylomát, Wartec ecsetelőt javaslok rá. ] És most az lenne a kérdéseim Dr. Bodnár Edina, hogy a HPV vírus ami okozta a Condylomát azt most már örökké kezelnem kell mert mindig vissza fog térni vagy elmúlik örökre? És hogyan kaptam el a HPV vírust? Az most örökre bennem marad vagy kilehet irtani belőlem gyógyszerekkel? ( Hozzátenném hogy mielőtt megjelent volna a péniszemen rengeteg tejet ittam egész 2013 nyara óta).

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a HPV témában

A HPV vírust a szervezet önmaga is képes legyőzni, bár ehhez évek szükségesek, ezért a gyorsabb tünetmentesedés érdekében javaslom a Wartec ecsetelőt. A HPV vírus leginkább szexuális úton terjed.

Kérdés: 2014. június 03., 17:29; Megválaszolva: 2014. június 03., 21:26
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Ajánlott-e számomra a covid elleni...
COVID: Íz- és szaglásvesztés...
Treponema teszt