Pajzsmirigy

Tisztelt Dr. Felszeghy Enikő. Ismét nikolett vagyok. Tévedésböl rossz TSH értéket adtam meg. nem 50.00 hanem TSH: 0.00, , T3 5.06 , T4 2.03 , AAT 20.1 . Ezek az értékeim. kérem válaszolna még egyszer, hogy ön szerint ez mennyire súlyos a babára nézve, javasolna e genetikai kivizsgálást? Én fogytam egy hónao alatt kb 8-10 gg -ot, a túlműködés miatt... És nagyon aggódom...

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Felszeghy Enikő válasza a pajzsmirigy témában

Kedves Kérdező! Akkor most ismét el kell kezdjük a dolgokat. Elméletileg a TSH eredménye alacsony, és a tünetekkel együtt valószínű, hogy túlműködik a pajzsmirigye, de nem írt mértékegységet a T4 és T3hoz, sem azt, hogy ez fT4 vagy T4, de ha magasabbak az értékek, mint a normálérték felső értéke, midenképpen túlműködésről van szó, a Propycil szükséges, ha megfelelő módon szedi, akkor nem veszélyes a betegség a babára.

Dr. Felszeghy Enikő
Dr. Felszeghy Enikő gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus
Kérdés: 2010. szeptember 06., 16:30; Megválaszolva: 2010. szeptember 08., 09:24
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Inzulinrezisztencia?
Pajzsmirigy probléma?
Mellérzénység
Vér eredmény értékelése