• Prolaktin szint

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor! Az lenne a kérdésem, hogy a minap voltam vervetelen, ahol 31es prolaktin szintet mertek. A mellembol atlatszo folyadek jon nyomas hatasara, csak 1-2 csepp, de elegge aggasztott, ezert elmentem kivizsgaltatni. A referencia ertek 3-27ig terjed. Nagy okom van az aggodalomra? Lehet agyalapi mirigy daganat, vagy melldaganat ?

        Dr. Fáklya Mónika válasza a prolactin témában

        Tisztelt kérdező ! Ez olyan minimális eltérés, hogy nincs oka e miatt aggodalomra. Időnként a mellből nyomásra ürülhet kis mennyiségű váladék, ez főleg a ciklus második felében fordulhat elő. Ennek ellenére azért ezt a panaszt érdemes megnézetni emlőcentrumban. A prolactin szintet csak ismételteni javaslom.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2020. május 29., 10:58; Megválaszolva: 2020. május 31., 17:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.