• Hormonok hatása a teherbeesésre

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt szakértő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz,hogy az alábbi hormon eredmények milyen hatással vannak a teherbeesésre? A vért a ciklus 3. napján vették. Sajnos az endokrinológusomhoz sokára kaptam csak időpontot. Eredetileg hajhullás és az államon tapasztalt pattanások miatt fordultam orvoshoz. Az eredmények: TSH: 1.746 mIU/l ref.tart: 0.400-4.000 LH: 2.11 U/l follikuláris fázis: 2.12 - 10.89 U/l FSH: 4.91 U/l f.f.: 3.85 - 8.78 U/L Prolaktin/CLIA (DXI 800): 126.3 mIU/l ref. nem terhes esetben: 70.8..566.5 Ösztradiol: 135.1 pmol/l f.f.: 82.2 - 422 pmol/l Progeszteron: 0.8 nmol/l f.f.: 0.98 - 4.83 nmol/l Tesztoszteron: 1.0 nmol/l ref.tart.: 0.4 - 2.6 dhea-szulfát: 5.26 umol/l ref.tart.: 0.49 - 10.61 17-OH-progeszteron: 1.4 ng/ml f.f.: 0.2 - 1.3

        Dr. Fáklya Mónika válasza a hormon lelet témában

        Tisztelt kérdező! Ezek az eredmények rendben vannak.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. április 04., 21:06; Megválaszolva: 2019. április 06., 10:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: