• Női hormon és pajzsmirigy lelet ertekeles

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlom! Ciklus 5. Napján csinaltattam verkepet, női hormon és pajzsmirigy vizsgálatot, ezt szeretném kiertekeltetni. Jelenleg nem szedek fogamzásgátlót (1 hónapja). Menstruációs zavarok (gyógyszer mellett is, többször jött meg mint kene), hízás (idén +8 kiló) és zsírosabb arcbor a panaszom. Ertekek: TSH 2, 550 mIU/l FT4 14, 99 pmol/l FT3 5, 52 pmol/L FSH 7, 6 IU/L LH 3, 5 IU/L Prolaktin 131, 0 mIU/l Ösztradiol 171, 4 pmol/l Progeszteron 1, 15 nmol/l Tesztoszteron 0, 880 nmol/l Köszönöm, Krisztina

        Dr. Rakk Erika válasza a hormon lelet témában

        Tisztelt Kérdező! Ezek jó eredmények. Ciklus 21-24 napján is kellene progeszteront nézni.


        Dr. Rakk Erika
        diabetológus, endokrinológus, belgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Rakk Erika

        Kérdés: 2018. december 04., 19:58; Megválaszolva: 2019. január 01., 17:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.