Mi lehet a bajom? Leszek valaha egészséges?

Tisztelt Doktor nő! Végső elkeseredésemben írok. Ahol eddig laktam PC és IR betegségemet kezelték Merckforminnal is. Második gyermekem így lett. Pestre költöztünk, a kerülteben nincs hozzáértő, csak pajzsmirigyes orvos, aki ilyen problémára is gondolt. Pajzsmirigy uh negatív lett, laborértékeim a következők (3.cn): TSH 1, 600mIU/L (0, 400-4, 000) Anti-TPO 0, 6U/mL (0, 0-9) LH 6, 07 FSH 8, 02U/L (3, 85-8, 78) Prolaktin 106mIU/L (78-566) Ösztraidol 212, 8 Tesztoszteron 1, 3 Kortizol 202 (185-624) DHEA-szulfát 8, 31 (0, 49-10, 61) 21.cn: Progeszteron 2, 0nmol/L (16, 40-59) A pajzsmirigyem elvileg jó, csak a progeszteron alacsony. Kérdezem én, akkor miért van, hogy kb10 naponta van székletem, száraz nagyon hulló a hajam, ch diéta, testmozgás mellett is hízok, fogyni nem tudok, rettenetes fejfájásaim vannak napokig, feszült vagyok, szexuális problémáink vannak, jelenleg 39.ciklusnapon vagyok? Ez lenne a "normális"? Kérem segítsenek, merre induljak? Merckformint szeretném szedni, ha attól megoldódnának a gondjaim. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza hízás témában

Tisztelt kérdező!

Az ön eredményei normálisak. A progeszteron szint csak a ciklus második felében emelkedik meg.Életmódváltást javaslok elsősorban.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2015. június 10., 22:48; Megválaszolva: 2015. június 17., 21:03
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Magasvérnyomás ,elhízás oka?
Tisztelt Doktor úr /Doktornő! Szeretnék segítséget kérni, hogy mi okozhatja az elhízásomat és a magas vérnyomásomat. Nagyon szeretnék lefogyni...
Pajzsmirigy probléma?
Kedves Dr. Fáklya Mónika! Kislányom 4 éves, tavasszal észrevettük, hogy elkezdett hízni. Addig kimondottan vékony kislány volt. Étkezési...
Segítség?!
Tisztelt Hölgyem/Uram! A minap voltam pajzsmirigy ultrahangon és a lelet eredményére lennék kíváncsi. Az orvos szóban csak annyit mondott nem kell...
Milyen vervizsgalat szugseges?
Udvozlom, Erdelybol irok. Ket het mulva kaptam idopontot a nogyogyaszomhoz (akihez sokat kell utaznom) Szeretnek vegeztetni egy vervetelt amit majd a...
pajzsmirigy alulműködés
Tisztelt Doktor Nő! Több mint 10 éve van pajzsmirigy alulműködésem. 25 mg Euthyrox-al kezdtem, most már 87, 5-nél tartok. A működésre jellemző...