• Mit jelent a Diffuz parenchyma érintetség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A megállapított diagnózis velejárója lenne az enyhe szédelgés, a minden ok nélküli hízás (nincs étrendben változás, sőt mennyiség csökkenés mellett történt hízás 8 kg félév alatt, a hőhullámok, a ritkán de napirendszerességgel előforduló száraz köhécselés? Sajnos a megkapott eredménnyel és a laborpapírral csak decemberben kaptam időpontot a szakorvoshoz, ezért fordulok Önökhöz kérdésemmel.

        Dr. Árki Ildikó válasza a hízás, köhögés témában

        Tisztelt Levélíró! Levele, kérdése nem igazán értelmezhető. A "diffúz parenchyma érintettség" nem tudom melyik szervére vonatkozik. (tüdő, máj, hasnyálmirigy stb? ) A leírt tünetek alapján tüdőgyógyászati és endokrinológiai vizsgálatok javasolhatók. Üdvözlettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. szeptember 20., 09:00; Megválaszolva: 2018. október 04., 20:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: