Anyatej apasztastol lehet a jobb mellbimbo erzekenysege neha szuro fajo erzese?

Kedves doktorur/no! Csutortokon hagytuk el a szoptatast, tej apasztasra felirt az endokrinologus orvos Dostinexet ket napig napi 2 tabletta beszedesevel aminek hatasara az anyatejt nem gyult ami keves volt kifejtem viszont ket napja nem erreztem h teli lett volna a mellem ezert nem fejtem tobbet ez ma elkezdet ez a szuro erzes lenni a mellbimbomba. Mitol lehet ez? Nagyon megijedtem felek h nehogy mellrak legyen vagy valami mas a mellem nem feszul nem faj csak a mellbimbom.Koszonom a valaszt.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Felszeghy Enikő válasza a tejapasztás témában

Kedves Kérdező! Nagy valószínűséggel nem mellrákja van, de ha a legkisebb gyanúja is felmerül, érdemes megmutatnia a nőgyógyászának és ő fizikális vizsgálattal meg tudja mondani, hogy van-e valamilyen gond a háttérben. Feltehetően az elapasztás okozza a panaszt.

Dr. Felszeghy Enikő
Dr. Felszeghy Enikő gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus
Kérdés: 2012. március 27., 14:14; Megválaszolva: 2012. március 28., 05:52
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
pajzsmirigy, thyroxine mellékhatás
Pajzsmirigy
Tsh ingadozik
Inzulinrezisztencia
Pajzsmirígy