Kötőszövet felhalmozódás a májban

Kedves Web Doktor! Nőgyógyász küldött el hüvelyi uh után, kismedencei ultrahangra a radiológiára. Kérdésem az lenne, mit jelent, hogy: - A hepar normális nagyságú, mérsékelten hyperreflectív Vélemény:kötőszövet felszaporodás a májban Nőgyógyászati bajok miatt mentem! Nőgyógyászati bajok miatt 2éve kismedencei mr, 1éve pedig kontroll kismedencei ct(Ezeken a vizsgálatokon nem írtak le semmi eltérést a májon) Legyen szives válaszolni, hogy mit jelent ez? Mitől alakulhat ki? Kell-e vele foglalkozni? Van-e vele teendő? Labor értékeim normálisak(Got, GPT, koleszterin, triglycerid..) Előre is köszönöm válaszát:Nono

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza a májbetegség témában

Kedves Kérdező! Önmagában ez a lelet nem aggasztó, bár jó lenne tudni, hogy milyen mértékű a kötőszövet felszaporodása. UH-kontrollt javasolok 1/2 év múlva. Az eltérés több dolog kiválthatja, pl. gyógyszerek, túlsúly, vagy más betegséghez is társulhat.

Kérdés: 2011. október 22., 10:11; Megválaszolva: 2011. október 24., 12:06
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Gyomor helyreállítása.
Vélemény kérés
sovány vagyok hizni szeretnék
Veres nyálka szellenteskor
Sörélesztő intolarencia