Májprobléma

A májenzim értékeim több, mint egy éve vizsgálják. Néha javulnak, néha picit rosszabbak. A legutóbbi alkalommal úgy döntöttem, hogy megcsináltatom a májbiopsziát, amit már ezelőtt egy évvel is javasolt a professzor, de én az eredmények javulásakor reménykedtem, hogy nem lesz rá szükség. Kb fél éve izületi problémák is jelentkeztek, sőt a másfél évvel ezelőtti sarokcsont törésem is okozhatott valamit? Cirrozis és autoimmun betegség a gyanu.KÉREM mielőbbi válaszukat, mert 2 hét múlva lesz a biopszia, addig teljes idegi feszültség alatt leszek.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza a májbetegség témában

Tisztelt Kérdező! Teljesen egyetértek azzal, hogy a visszatérő májenzim eltérés miatt májbiopsziát kell végezni. A sarokcsont törés valószínűleg nem kapcsolódik a májproblémához, de amennyiben autoimmun kórkép az ok, azzal járhatnak izületi panaszok. Tisztelettel

Kérdés: 2011. március 27., 08:03; Megválaszolva: 2011. március 29., 08:41
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emésztőrendszer probléma
Emésztési zavarok.
Végbél tájékán furcsa erzes
Gyomor helyreállítása.
Vélemény kérés