• Szaunázhatok ha Chron beteg vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        crohn betegsegben szenvedek nem sulyos nem is voltam meg tappanzen sem vele nagyon szeretek szaunazni kihozhatja e ez a belgyulladast?steroid kezelest irtak fel nekem nagyon nehezen tudom elfogadni megprobalhatom e esetleg a 3 szor 3 salofalgot eddig nekem mindig bevalt Nogyon szepen koszonom

        Dr. Plósz János válasza a Crohn témában

        A szaunázás jótékony hatású lehet,ha betegsége nem aktív. Aktív gyulladásos tünetek esetén viszont nem javasolt (túlzott megterhelést jelent a szervezetnek, ronthatja az állapotot). A Salofalk mellé Crohn-betegségben én is javasolnám a csak a bélben ható steroid-származékokat (Budenofalk, Entocort).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 04., 14:03; Megválaszolva: 2011. február 06., 21:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés