• Vérzés.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő én 31éves vagyok,nagyon fáj a hasam.És a székletem tiszta vér volt vagyis állt a vérben.Azóta is fáj a hasam,és felvagyok pufadva.Gyenge vagyok és nagyon isszadom,szabályosan ömlik a viz rolam.Voltam a házi orvosnál de nem mondot semmit.

        Dr. Boros Miklós válasza a végbélvérzés témában

        Tisztelt Kérdező! A végbélvérzést mindig komolyan kell venni. Javaslok egy sebészeti szakvizsgálatot. Amennyiben nincs aranyér, vagy végbélrepedés a kivizsgálás mindenképpen indokolt. Amennyiben sebészeti ok nem igazolódik a gasztroenterológiai kivizsgálás is indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 25., 13:14; Megválaszolva: 2010. július 27., 10:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés