Még mindig fáj

kedves doktornö/úr túl vagyok a refluxon persze csak idézőjelben.már nem fáj sőtt jókat eszek ismét hála az égnek.leszoktam a dohányzásról is.de 5 hónapja fáj a bal oldali alsó bordáim alatt valami és sajnos az itteni dokik nem vesznek tudomást róla.a fájdalmat meg a vele járó hányingert kezdem megszokni de nem szeretném így leélni az életem.kérem segitsen nekem hogy mi lehet az. mert mostmár ez az öt hónap kikészitett igaz 37kg-ról most sikerült felküzdenem magam a 39-re de ennyi tovább nem megy a hajam tincsekbe hullik és mostmár éjszaka is felkelek erre a fájdlomra.szeretném ha elmulna végre.kérem segitsen ha tud. köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza bal oldali hasi fájdalom témában

Tisztelt Kérdező!

Bal oldali felhasi fájdalom hátterében gyomorprobléma (fekély, hurut, rekeszsérv) hasnyálmirigy-betegség (krónikus gyulladás, cysta) , a léppel illetve a bal oldali vesével kapcsolatos problémák állhatnak. Javaslom hasi UH, gyomortükrözés, labor elvégzését. Ha ezek sem vezetnek közelebb a diagnózishoz, hasi CT vizsgálatra is szükség lehet.

Tisztelettel:

Dr. Plósz János gastroenterológus

Kérdés: 2008. október 12., 22:40; Megválaszolva: 2008. október 12., 22:40
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Bal bordaív alatti hasi fájdalom...
Tisztelt Doktor Úr! Pár hete kezdődött bal bordaív alatti és derékfájdalom miatt sajnos az interneten olvasottak után nagyon megijedtem a...
ÉMELYGÉS, FOGYÁS
Tisztelt Doktor úr, 53 éves nő vagyok, 163 cm. és 50 kg. 35 évid dohányoztam, kb.fél éve leszoktam, de néhány hete a stressz és a bizonytalan...
Bal oldali hasi tompa fájdalom.
Tisztelt Doktor Úr! 2 hete vettem észre, hogy bal oldalon tompa fájdalmat érzek, nem görcsös, mintha "nyomna valami valamit" érzés, illetve derék...
Laktózintolerancia vizsgálat...
Műtét utáni állapot