• Hasnyálmirigy probléma 2.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr, Kevésbé van étvágyam, de éhesnek érzem magam. Rossz közérzet megvan, de láz nincs. Ágynyugalmat zavaró tünet csak a puffadás. De nyugodtan tudok tőle aludni. Gyakori bélmozgások vannak, gázok is. Sárgás lágy széklet, éppen még nem hasmenés. Fogytam egy kilót, de ezt esetleg a fizikai munkának is betudhatom. Hányás, hányinger nincs. Sárgaság nem jelentkezik, vérnyomásom rendben van. Diétázzak esetleg?

        Dr. Plósz János válasza a gastroenteritis témában

        A panaszok megfelelnek annak, amit először írtam. Nagyon szigorú diéta nem szükséges, de átmenetileg érdemes lehet gyakori, nyugodt, kis étkezéseket tartani, a fűszeres, csípős ételeket kerülni.


        Kérdés: 2020. április 21., 21:11; Megválaszolva: 2020. április 23., 08:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: