• Van ok aggodalomra?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktono! Kerem segitseget, gyomor tukrozeses leletem ertelmezeseben, melyet kepkent csatolok. 2 eve mutottek joindulatu gyomordaganattal, ez a minta nem onnan valo, a leletem szerint erosiok kornyekerol. Elrakosodhat ez? Visszafordithato? Van okom aggodni? Mit lehet csinalni? Erdemes gyakran jarni tukrozesre? Csak jovoheten tudok menni az orvosomhoz, kerem addig nyugtassan meg! Nagyom szepen koszonom

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a polyp témában

        Kedves Kérdező! A polypot követni kell, ha nagyobb le is veszik ismételt tükrözéssel. A dysplasia enyhe sejteltérést jelöl, de ez tényleg a legenyhébb forma, alapvetően ez a stádium jóindulatú. Követni kell, viszont most nem kell aggódnia emiatt.


        Kérdés: 2019. május 16., 17:06; Megválaszolva: 2019. május 18., 23:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: