érdeklődés

Tisztelt Dr. Úr! Gyermektervezés előtt állunk. veleszületett hypothyreosisom van amire Letroxot 100 mikrogrammot szedek. Bejelentkeztünk A pécsi reprodukciós központba. ott 3. és 21. nappi vérvételt írtak ki. + 14-15 napi Uh-t. + (a férjem sprmium vizsgálata befejeződött az ő eredményei rendben vannak A dr. úr inszeminációra és lombik eljárásra tökéletesnek javasolta) 2021.02.11. -én petevezeték átjárhatósági vizsgálaton kiderült hogy mindkét petevezetőm átjárható, de van egy méhnyálkahártya polipom ami (1,18x0,98 cm) . Mellette PCOS A nőgyógyász orvosom 2021.02.22.-re kiírt egy Kürettre. időközben 2021 március 9. időpontunk van a párommal reprodukciós konzultációra. A kérdésem az lenne hogy a polip eltávolítása után mennyi idő múlva lehetne a reprodukciós eljárás. Az orvosom inszeminációt javasolta. mIKORTÓL LEHETNE BELEVÁGNI A MŰTÉT UTÁN AZ INSZEMINÁCIÓNAK?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza polyp témában

Kedves Kérdező!

Polyp eltávolítás céljából operatív méhtükrözést kellene végezni. Sperma HBA és akroszóma reakció javasolható, hogy inszeminációra tényleg alkalmas-e a sperma. Egy hiszteroszkópia után a következő ciklusban kezdődhet a program, küret után 2 ciklus után ( minimum ).

Üdvözlettel Dr. Tekse István

Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2021. február 20., 16:31; Megválaszolva: 2021. március 01., 15:13
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Babavárás lehetséges-e?
Összeférhetettlenség
Fogamzásgátló tabletta után
Petevezető helyre állító műtét!
Babatervezés