• Vannak rosszindulatú vastagbélpolip levétele utáni teendők?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Cím! A férjemnek nemrégiben volt kolonoszkopias vizsgálata. A vizsgálat során egy polipot találtak, mely eltávolításra került. A szövettan eredménye pozitív lett és azt mondták, hogy rosszindulatú. Ennek ellenére sem vérvizsgálatot sem tumormarkert, se ct-t de meg csak egy sima hasi uh-t se kértek. Annyi teendő van, hogy egy év után, meg kell ismételni a tükrözést. Az a kérdésem, hogy ez a szokásos eljárás rosszindulatú polip esetén vagy van- e szükség masodvelemenyre ilyenkor. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel.

        Dr. Plósz János válasza a Polyp témában

        Ilyen esetben onko-team megbeszélést szoktam javasolni és az ő döntésük alapján végezzük a további gondozás, kezelés.


        Kérdés: 2019. november 09., 14:01; Megválaszolva: 2019. november 10., 18:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.