Rossz lehelet

A barátnőmnak néha rossz a lehelete. Mivel elég fontosnak tartja a hiigéniát, ezért, nem tudom mi lehet. Egyszer beszéltünk róla, azóta (de előtte is) nagyon oda figyel a szájápolásra, de nem segít. Néha közvetlen fogmosás után érződik a kellemetlen lehelet. Ami feltűnt, hogy kilégzéskor érzem ezt, akkor is, ha az orrán jön ki a levegő. Ő nagyon vékony testalkatú, így nem esik sokat. Gyanakodtam arra, hogy üres a gyomra és azt érzem, de sajnos közvetlen evés után (és persze utána fogmosás) is érzem. A szaga a béglázokra emlékeztet, ezért nagyon kellemetlen, főleg amikor közeledni szeretnénk egymáshoz. A jelenség nem állandó, van amikor 2 napig sem érzem, van amikor meg igen. Mit javasolhatok neki, hova küldjem el kivizsgáltatni magát?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza a rossz lehelet témában

Tisztelt Kérdező! Amennyiben fogorvos nem talál okot a panaszra, gasztroenterológiai vizsgálat javasolt.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2013. május 29., 17:09; Megválaszolva: 2013. május 29., 23:54
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Sörélesztő intolarencia
Műtét utáni hasmenés
Szülés utáni székelési probléma
Emésztési zavar
Vastagbélrák mennyire...