Vérkép elemzése

Jó napot! Férjem vérképével lenne problémánk.Sajnos a háziorvosunk nem küldi tovább és nem is kezeli mondván amíg nincs probléma nem kell! Évenként csináltat vérképet és évről évre rosszabbodnak az eredmények. A Ferritin506, 1ng az össz.bilirubin40, 8 a gpt64 hdl-koleszterin0, 8 a triglicerid2, 72 Nem tudjuk milyen orvoshoz forduljunk ezzel az eredménnyel. Mire utalhatnak ezek az eredmények. Annyit mondtak nekünk, hogy májfunkcióval kapcsolatos, de mégis az mit jelent?! Mi lehet az oka ennek az eredményeknek és mivel lehetne kezelni, szükséges-e? Egyáltalán nem iszik alkoholt és semmilyen gyógyszert sem szed! Nincs semmi káros szenvedélye 35éves, panaszai nincsenek habár néha szokott nyílalni az oldalába és a széklete is laza és van, hogy napi 3-4.De évekkel ezelőtt volt már gyomortükrözésen és nem találtak nála semmit.Remélem mindent leírtam amit lehetett kérem szíves segítségüket.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza májbetegség témában

Ennél több információ kellene a tisztánlátáshoz (teljes labor, benne vérkép, vizelet) , hasi ultarhang. Ezekkel együtt belgyógyászati szakrendelést javasolt felkeresni. Ide a háziorvos adhat beutalót. A magasabb triglicerid szint miatt szénhidrát- és zsírszegény étrend javasolt.

Kérdés: 2012. július 04., 14:10; Megválaszolva: 2012. július 09., 21:42
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Fájdalom a jobb felhasban
Savcsökkentő szedése
Epekő bontás
Baba gyógyszer mellett
AstraZeneca oltás ellejavallat