• Vércukor problémák??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr / Nő! Egy évek óta fenn álló problémát szeretnék megoldani, mert mostanság egyre zavaróbb lett. Néha naponta vagy hetente többször előfordul, hogy hírtelen elkezd remegni a kezem, gyomrom, szédülök és ingerlékeny leszek. Sejtésem szerint a vércukorszint szabályzással lehet valami gond de kérem javasoljon valamit, hogyan járhatnék a dolog végére. Vagy ha nem a vércuor-szint szabályzással van a gond akkor mi jöhet még szóba? Várom válaszát és előre is köszönöm!

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a vércukor témában

        Kedves Kérdező! Látatlanban nehéz ilyen kérdésekre válaszolni, mindenesetre nagyon nagy baj valószínűleg nincs, ha már évek óta fennáll. Mindenesetre azt gondolom, az első lépés, hogy a háziorvosának beszámol, és kér egy általános vérvételt, majd, ha ez nem hoz pozitiv eredményt, akkor érdemes néhány hormon vizsgálatra is gondolni, pl a pajzsmirigy túlműködésének kizárására. Mindamellett, hogy a stressz is gyakran okozhat ilyen panaszokat. Tehát az első lépés a háziorvos, ő már kicsit könnyebb helyzetben lesz, ha látja is Önt. Remélem kiderül, hogy semmi komoly gondja nincs. Addig is kitartást!


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 28., 21:52; Megválaszolva: 2010. augusztus 30., 19:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés