• Érdemes leszázalékolni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Kérdésem az lenne,hogy érdemes lenne-e elindítanom a leszázalékolásomat?

        1999-ben megműtötték a gerincemet (ferdülés miatt) ,azóta folyamatosan fáj a derekam.Minden terhet ott viselek,hajolni,emelni nehezen tudok.2006-ban,és 2010-ben szültem 1-1 gyereket természetes úton,és a második szülésem után még inkább kijöttek a problémák.

        26 éves vagyok,2002 óta van folyamatos munkaviszonyom,jelenleg itthon vagyok a picivel Gyeden.De úgy érzem,hogy gyári,vagy szalag munkára nem tudnék újra munkába állni,ezért gondoltam a leszázalékolásra.(Gyed letelte után)

        Tudom,hogy fiatal vagyok még,de sajnos az állapotom jobb nem lesz,az idő előre haladtával csak egyre rosszabb.(Ortopéd orvos szerint is!)

        Válaszát előre is köszönöm,üdvözlettel:Rita

        WEBBeteg szakértő válasza a leszázalékolás témában

        Kedves Rita!

        Nem lehet előre megítélni, hogy hogyan dönt a bizottság, illetve az ön állapotát sem ismerem pontosan. Inkább azt javaslom, hogy kezelőorvosát vagy háziorvosát kérdezze meg, hogy mennyire ítélik meg súlyosnak az ön állapotát. Elkezdheti beszerezni a gondozó orvosoktól az állapotát igazoló szakvéleményeket. Ha ez összegyűlt, akkor vagy ön vagy a háziorvos is elindíthatja a leszázalékolást.

        Az is elképzelhető (én erre látok nagyobb esélyt), hogy nem fogják megadni, ezért már most érdemes lenne valamilyen tanfolyamról gondolkodni vagy egyéb lehetőségek felől érdeklődni, hogy ne kelljen a kemény fizikai munkát folytatnia.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-19 12:51:05; Megválaszolva: 2010. május 19., 12:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés