• Fontos.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztel DoktorNő/Úr!

        Arra lennék kíváncsi, hogy mi hatasárá van az, hogy egyszerüen csak úgymond beráz a fejem.Olyan érzés mintha egy áram menne keresztük az agyamon. Attól lehet, hogy becsípődött egy ideg? De mit tudok tenni ez ellen?

         

        WEBBeteg szakértő válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező!

        Nem igazán értem, mit ért azon, hogy beráz a feje. Ha ez egyfajta rándulás lenne, akkor az lehet egyfajta izomrándulás, lehet úgynevezett myoclonus epilepszia, de lehet lelki eredetű tünet is. Próbáljon meg Magne B6-ot szedni, ha erre nem szűnnek a panaszai, akkor keressen fel egy ideggyógyászati szakrendelést.


        Halmosi Edina
        optometrista-kontaktológus Itt kérdezhet

         Halmosi Edina

        Kérdés: 2010-02-27 10:38:20; Megválaszolva: 2010. február 27., 10:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: