Comb fájdalom

Üdvözlöm.Két gondom is lenne az egyik az, hogy észrevettem mindkét combom tövénél belső részen hogy ráncos ott a bőr egy olyan 5cm nagyságban.Vékony 1cm-es csík formájában kezdődik és a végén összeér mint egy elnyújtott "V" betű.Ha odanyúlok óvatosan olyan a ráncos rész alatt mintha nem lenne hús vagy kicsit üreges.Nem tudom rendesen megfogalmazni de nagyon megvagyok ijedve. A másik gond pedig a jobb combom felső része olyan mintha zsibogna és ha megfogom nem érzem rendesen olyan mintha el lenne zsibbadva és ha állok rajta vagy megyek egy idő után elkezd fájni is.Olyan a kinézete is mintha libabőrös lenne a combom.Térdtől comtő feléig felső rész feléig tapasztalom és a jobb oldali felén a combomnak.Nem tudom mi lehet a gond esetleg a két dolog össze függ-e vagy sem. Még annyit, hogy volt egy jobb oldali lágyéksérv műtétem kb 6-7 éve.Köszönöm a választ előre is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza neurológia témában

Tisztelt Érdeklődő!

A leírt panasszal sebészhez kellene elmenni, beutaló nem szükséges.

A zsibbadásos panasz összefügghet ezzel az elváltozással, de lehet gerinc eredetű is. Súlyos, kezelést igénylő betegség nem szokott állni a hátterében.

Panaszmentességet kívánok!

Kérdés: 2012. július 12., 09:35; Megválaszolva: 2012. július 14., 09:34
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Nyaki probléma
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Olyan problémával fordulok Önhöz nagyon fáj a nyakam és sokszor elzsibbad a bal kezem és elgyengül sokat fáj fejem! ...
Műtét vagy konzervatív kezelés?
Műtét vagy konzervatív kezelés? férjem diagnózisa: , status: Jo. Achilles arfx. Jo. S1 fájdalom, hypaesthesia, paraesthesia. Jo. peroneus paresis ...
Mi okozhat erős lábujj fájdalmat?
Csontritkulás
Gerincfájdalom
Tisztelt Doktornő! Pár nappal ezelőtt a reggeli ébredés után nagyon merevnek éreztem a nyakam, ezért a fejemet mozgattam jobbra-balra, ami után...