• Mellkasi égő érzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm. Jó pár hete égő érzés van a mellkasomban néha nyilaló fájdalom inkább a kulcscsont elöl mell fölötti részen a bal oldalamon. Két hete elmentem a háziorvoshoz akkor a nyakamban is volt fájdalom ha balra fordítottam. Csinált EKG-t azt mondta az rendben van. Bal fel karomban érzek izomláz szerű fájdalmat ha mozgatom felemelem. Tegnap amikor a melltartóm ki akartam kapcsolni fájt a karom vállam ahogy hátra nyúltam. Aggódom, hogy esetleg a szívemmel van gond olykor szorongás félelem fog el ez miatt és halálfélelem. ( pánik beteg vagyok) Mire utalhatnak ezek a tünetek? Kardiológiára kértem már időpontot de jó sikára kaptam. Sokszor már aludni sem tudok úgy stresszelek. Köszönöm

        Dr. Szanyi Andrea válasza a izületi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! A leírt panaszok elsősorban mozgásszervi eredetűnek tűnnek, remélhetőleg a kardiológiai vizsgálattal nem igazolódik kóros eltérés.


        Kérdés: 2020. május 08., 18:32; Megválaszolva: 2020. május 10., 19:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.