• Alhas közepe miért fáj

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó estét doktor úr az lenne a problémám hogy ebéd óta szúró fájdalmat érzek az alhasam közepében olyannyira hogy aludni sem tudok tőle jelenleg xovirax antibiotikumot szedek és mellé probiotikumok

        Dr. Papos István válasza a Fájdalom témában

        Számos dolog okozhatja az alhasi fájdalmat, akár az antibiotikum szedése is! Keresse fel háziorvosát, amennyiben panaszai nem csökkennek.


        Kérdés: 2020. április 18., 02:26; Megválaszolva: 2020. április 18., 20:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.