• Gyomor betegség idősen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Édesanyám 4 napja hányingerrel küszködik, enni semmit nem tud. Az utóbbi években sokat fogyott, jelenleg 35 kg. Megelőzően hangos gyomorműködése volt, fájdalom nélkül. A labor eredményei rendben vannak. Syncumar vérhígítót szed (más gyógyszert nem)9 hónapja. A háziorvos vizsgálatot nem javasol, életkorára hivatkozva. Egyelőre tápszert kapott. Kérdésem az, hogy van -e olyan vizsgálat, amivel a probléma oka feltárható, és nem terheli meg az idős szervezetet. Köszönöm szépen előre is szíve válaszát, tanácsát.

        Dr. Plósz János válasza a hányinger témában

        Hasi ultrahang és laborvizsgálat ilyen életkorba is elvégezhető nyugodtan, segíthetnek a diagnózis felállításában.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2019. január 22., 09:28; Megválaszolva: 2019. január 22., 11:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: