• Fals pozitív teszt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! 3 nappal a mestruáció előtt reggeli vizeletből csináltam egy tesztet, ami pozitív lett. Halvány, de pozitív. Ön szerint vegyem készpénznek, vagy ismételjek a teszttel? Legutóbb hasonlót teszteltem, 3 hónappal ezelőtt, rá 2 nappal meg is jött. Az Uh-n azt mondták, hogy fals pozitív volt akkor a tesztem. Nem értem, ez hogy lehet? Most is előfordulhat ez? Köszönettel, Virág

        Dr. Tekse István válasza a teszt témában

        Kedves Virág! Nyugodtan lehet még kb 1 hét múlva ismét tesztet használni. Ha akkor is pozitív, úgy nőgyógyászati vizsgálat javasolt. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Online kérdés feltevés - Webbeteg.hu További orvosok

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2018. október 15., 11:45; Megválaszolva: 2018. október 15., 15:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        kedves Doktor Úr! Köszönöm a gyors válaszát! (én vagyok,aki nem mer enni) Ön javasolta, hogy estére quamatel ,gaviscon stb-t használjak... Csak az a baj, hogy ha az égő gyomromra bármilyen savcsökkentőt beveszek csak még jobban fog égni és...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.