Lehetek terhes?

Tisztelt Doktor Úr! A párommal megszakításos módon "védekezünk", a fogamzásgátlót másfél éve hagytam abba, hogy kiürüljön a szervezetemből, amikor úgy döntünk, hogy babát vállalunk. Jelenleg nem éppen tervezett, de nagyon örülnénk neki. A menstruációm 4. napja késik. Az átlagos ciklusom 28 napos, a legtöbb eddig 33 napos volt (2015 októberében). Szombaton kellett volna megjönnie, vasárnap és ma (kedden) csináltam tesztet, mind a kettő negatív. Az utolsó menstruációm, december 26-án kezdődött. Január 14-én voltunk együtt a párommal, amikor valószínűleg egy kicsit késve történt a megszakítás. Lehet, hogy csak a tudat miatt késik? Nagyon szeretném, de több tesztet egyenlőre nem merek csinálni, mert ennél a kettőnél is nagyon csalódott voltam. A múlt héten fülgyulladásra kaptam antibiotikumot, befolyásolhatja ez a menzeszemet esetleg? (3 napos antibiotikum). Néha van olyan érzésem, mintha mindjárt megjönne, de nem görcsölök, mint rendesen, inkább alkalmanként szúró fájdalmam van, de enyhén. Köszönöm válaszát. Üdvözlettel.

Dr. Tekse István válasza teszt témában

Kedves Kérdező! Akár terhesség is állhat a menzesz késés hátterében, legyen kedves tesztet használni. Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2016. január 27.

Kérdések és válaszok: Egyéb

Lehetséges terhesség
Jó napot! A barátnőmmel utoljára augusztus 18.- án volt szexuális kapcsolatunk. Azóta nem. Fogamzásgátlót nem szed. Augusztus 12.-én volt a menstruációja első...
Fals pozitív teszt
Tisztelt Doktor Úr! 3 nappal a mestruáció előtt reggeli vizeletből csináltam egy tesztet, ami pozitív lett. Halvány, de pozitív. Ön szerint vegyem...
Mi az oka, hogy nem esek teherbe?
Tisztelt Doktor Úr! Párommal augusztus óta babát szeretnénk, azóta fogamzás gátló tablettát nem szedek. A múlt hónapban 35 napos volt a ciklusom, három napig...
Helyi érzéstelenítéses műtét után...
Trombózis félelem mellműtét után
Fertőzés veszély, denevérről