• Lehetséges terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! A barátnőmmel utoljára augusztus 18.- án volt szexuális kapcsolatunk. Azóta nem. Fogamzásgátlót nem szed. Augusztus 12.-én volt a menstruációja első napja ami két napig tartott. A naptar szerint 26.-án van ovuláció. Általában 28-30 naposak a ciklusai. 9 napja késik. Elég stresszes időszakon van túl. A hasa fel van puffadva, a dereka fáj. Az együttlétünk óta eltelt 31 nap. Jo pár tesztet megcsinaltunk már a digitálistól a hagyományosig. Negatív. Mai nap első vizeletbol negativ. Terhesség lehet az oka a késésnek? 31 nap után már ki kellene mutatni a tesztnek ha pozitiv lenne? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csősz György válasza a Teszt témában

        Minden lehet. Három hetes vérzéskimaradás után keresse fel orvosát.


        Kérdés: 2019. szeptember 18., 09:26; Megválaszolva: 2019. szeptember 19., 06:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.