Fájdalmas szexuális élet, hüvelynyilalás, végbélbe sugárzó fádalom

Tisztelt Doktor Úr! Amiatt fordulok Önhöz, hogy hátha Ön tud nekem valamiféle választ adni a kérdéseimre! Több nőgyógyásznál is jártam, de idáig senki nem tudott kigyógyítani... Amin sikerült változtatnunk azt leírom most Önnek! Diagnosztizáltak nálam kiterjedt méhszájsebet, emelett ugye folyást, és cisztákat a petefészkemben...! A méhszájamat megműtötték, az sikeres lett a Doktor Úr szerint, ami aztán csúnyán begyulladt, de sikeresen Klion D tabletta segítségével elmúltak a panaszok, és szépen begyógyult a méhszájam is.Ezen kívül sajnos mai napig fennáll nálam hüvelyi és végbélbe sugárzó fájdalom! Azt mondták, hogy ez biztosan pszichés, és emiatt van, hogy netántán fájdalmasabb, mert görcsös vagyok...amit sokáig be is vettem, meg el is hittem...na de van olyan amikor mégsem annyira erősen érzem a fájdalmat, és elviselhetőre csökken! Nem a behatolásnál fáj,.. (az maximum akkor fájt, amikor hüvelygyulladásom volt, és folyásom...az teljesen más égető csípő, viszkető érzés volt, meg mintha szétszakadnék) , hanem amikor a pénisz bennem van, és van mindig egy pont kicsit mélyebben, ami ha megnyomódik belül, akkor mintha a petefészkembe vagy a méhszájamba egyszerre kést szúrnának...ami ráadásul a végbelembe is kisugárzik és benyilal..nem tudom ezt az érzést megfogalmazni, de rettentően fáj...Volt hogy csak hüvelyi ultrahanggal vizsgált a dokim, és mondtam neki ahogy mozgatta bennem az eszközt, hogy naa ott nagyon fáj, de hát Ő nem tudja mitől van ez, majd kipróbáljuk ezt a gyógyszert..ha nem válik be akkor majd azt: (...Van hogy sétálok vagy ülök, és nyilal belül a hüvelyem, vagy épp a végbélnyílásom...nem gondolom, hogy ez normális érzés! Nagyon el vagyok keseredve, és fogalmam sincs mit csináljak...járok rendszeresen nőgyógyászhoz...és egyszerűen semmi. Nem tudom, hogy mik lehetnek azok a betegségek, amik esetleg ezt válthatják ki...Vagy ha esetleg, nem nőgyógyászati a probléma, akkor mi lehetne? Kérem segítsen nekem...esetleg, hogy mit lehetne még kivizsgáltatni, vagy kihez, és hova forduljak, ahol esetleg tényleg sikerül valamit megtudni. Illetve hozzátenném azt is, hogy sűrű vizelési ingerem van, pedig iszom napi másfél 2 liter vizet, de sokszor úgy érzem, hogy kimegyek wc-re este lefekszem utána, majd úgy érzem hogy mennyire nyomja a hólyagomat valami, aztán kimegyek és épp, hogy 1 csepp ha kijön. De a vizeletürítés nem kellemetlen, vagy nagyon sötét! Várom nagyon a levelét! Elnézést, a megfogalmazásért, csak nagyon el vagyok keseredve, és gondoltam mindent részletesen leírok, hátha így könnyebb valamiféle diagnózist felállítani! Tisztelettel.: Fatime

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Az első a gyulladás megállapítása és annak megfelelő kezelése. A leírtak gyulladásra utalnak. Megfelelő antibiotikum alkalmazásával ez gyógyítható. Ennek kikezelése után is panaszai lennének, akkor a szervi ok pontos helyének és okának vizsgálata szükséges, ultrahang vagy szükség esetén hastükrözés/laparoscopia/alkalmazásával.

Ez utóbbival áttekinthető a hasüreg és a kismedence.

Szakorvosi vizsgálat tanácsos.

Kérdés: 2016. március 09., 16:17 ;Megválaszolva: 2016. március 10., 22:21
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse