Nem szűnő viszketés

Tisztelt Doktor Úr! Segítségét szeretném kérni az ügyben, hogy 4éve született meg a kisfiam, és azóta nem szűnő viszketésem van a hüvelyem mellett kívül, ami főképp este van lefekvés után. Mindig elég erős hüvelyi folyásom van, és a viszketés fokozottabb a menstruáció előtti időben. Szülés előtt volt baktériumtenyésztésem és volt a hüvelyemben 2 bélbaktérium, amire kaptam antibiotikumot. Lehet hogy a viszketést ez okozhatja? Azért írtam most a doktor Úrnak mert csak jövő héten jutok el az orvosomhoz, és nagyon rettegek a betegségektől, és remélem nem kapok sokkoló választ. A menstruációm az rendszeres azzal nincsen gond. Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Vigh Judit

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A panasza a hüvelygyulladása miatt lehetséges. A gyulladás következménye a viszketés, a gyulladásos váladék okozza.Szakvizsgálat szükséges, a kórokozó megállapítása.

Ez gyógyszeres kezeléssel rendezhető.Keressen fel nőgyógyászati szakrendelőt.

Kérdés: 2016. március 09., 13:46 ;Megválaszolva: 2016. március 10., 21:57
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse