Terhesség alatt.

Tisztelt Dr. Úr! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy a párom 6 hetes terhes és az elmult napokban barnás folyása majd utána nagyom egyhe vérzése volt. Elmentünk a nőgyógyászunkhoz aki hüvelyi ultrahanggal megállapította, hogy a terhességgel semmi baj viszont a petefészkében egy corpus luteum nevű ciszta fejlődött ami két hónappal ezelötti rutin viszgálat során még nem volt jelen. Kaptunk rá gyógyszert. A Dr. nő sajnos semmit sem mondott a ciszta veszélyességéröl illetve kockázatirol. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a ciszta mennyire veszélyes a páromra illetve a picire, és mikre kell odafigyelnünk? Válaszát éd segítségét előre is nagyon szépen köszönöm! Tisztelettel K. Dávid

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A ciszta nagyságától függ, hogy milyen panaszokat okoz az határozza meg szükséges-e kezelése a terhesség alatt.

Ennek vizsgálata, ultragang lelete alapján lehet dönteni a jövőbeni szükséges teendőkről.

Szakvizsgálat végzésére, szakrendelő felkeresése tanácsos.

Kérdés: 2016. február 05., 17:32 ;Megválaszolva: 2016. február 05., 22:18
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse