Hüvelyi fertőzés, piros pöttöyk a nemi szerven

Tisztelt Doktor Úr! A partnerem nemi szervén időnként piros pöttyök jelennek meg amik pár nap múlva kezelés nélkül eltűnnek. Én nem érzek magamon tünetet, nem viszket nem ég, rendellenes folyást sem tapasztalok. A partneremnek a bőrgyógyász azt mondta gomba írt fel gyógyszert is rá, de konkrét vizsgálat nem történt. Mycosyst 150 mg, azt mondta egy hónapig kell szedni heti 1 szemet mindkettőnknek. És én forduljak nőgyógyászhoz kivizsgálásra. A kérdésem az lenne beszedjem-e a gyógyszert, vagy várjak míg a vizsgálat kimutatja, hogy pontosan mi a probléma? Vagy 4 szem gyógyszer megoldja ezt a visszatérő problémát? Pár éve is volt ilyen probléma, akkor voltam kivizsgáláson kaptam is gyógyszert (fluconazol 1-1 szem mindkettőnknek) , de a probléma mindig visszatér. Akkor ureaplasma-ra lett pozitív a teszt. A nyári rutinvizsgálaton a kenetben coccust találtak de nem kaptam rá semmit. Azóta is közben előjön ez a a dolog, véget lehet ennek vetni valahogy végre? Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A javasolt gyógyszer alkalmazása a gombára hasznos, a partner kezelése okán is szedheti.

Azonban egyéb gyulladás megállapítása és kezelése is szóba jön.

Ezért nőgyógyászati szakvizsgálat javasolt.

Kérdés: 2016. február 02., 13:41 ;Megválaszolva: 2016. február 02., 22:16
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse