Ez lehet terhesség

Tisztelt Doktor Ur, Legutobbi ciklusaim 32 es 36 naposak voltak. Most a 22.napnal vagyok, es mar negyedik napja barnas a huvelyvaladekom, es enyhe verzesem is van mar 4 napja. Baratommal a 10. Napon voltunk egyutt. Gumival vedekeztunk (egy pillanatra sem tortent behatolas gumi nelkul) Elofordulhat, hogy megis terhesseg miatt van ez a verzes?

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A vérzés nem terhesség miatt van nagy valószínűséggel.

A leírt vérzési adatok alapján hormonális ok okozhatja panaszát. A peteérés hiánya és az ösztrogén hormon túlsúlya miatt jelentkezhet így a vérzés.

Keressen fel nőgyógyászati szakrendelést.

Kérdés: 2016. január 27., 10:25 ;Megválaszolva: 2016. január 28., 22:09
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse