Esemény utáni tabletta és erős mesntruáció

Tisztelt Doktor Úr! 2015.08.28-án aktus végén lecsúszott a óvszer és bennem maradt. Másnap esemény utáni tablettát (ESCAPELLE) vettem be. Az elmúlt négy hónapban szeptemberben nem volt menzeszem, de októberen és novemberben erős volt. Decemberben pedig gyenge volt és kb. kettő hétig elhúzódott. A ciklusok között sokszor volt barnás váladék, de általában csak a wc papíron látszódott. Az elmúlt időben öt tesztet csináltam az utolsót ma reggel, mindegyik negatív lett. Kérdésem, hogy lehet-e a tabletta mellékhatása, hogy ennyi idő után nem állt helyre a hormonháztartásom? Ha, igen akkor ön szerint mennyi ideig tarthat még a menstruációgyógyszer mellékhatása? Lehetek-e terhes? Köszönettel: Sára

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Nem a tabletta mellékhatásáról van szó, hanem a peteérés hiánya miatt kialakult ösztrogén hormon túlsúly miatti vérzési rendellenességről.Így terhesség nem valószínű.

Nőgyógyászati szakvizsgálat tanácsos, majd gyógyszeres ciklus rendezés.

Kérdés: 2016. január 15., 10:36; Megválaszolva: 2016. január 17., 20:50
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse