klimax slim

Tisztelt Doktor Ur 50 éves vagyok az utobbi fel evben 8 kgot hiztam, nem tukrozi az etelmennyisegem. valtozokori tuneteim meg nincsenek. menstruaciom 25-28 naponta jelentkeznek olvastam hogy klimax slim tabletta esetleg segitene a fogyasban ha nincsenek tuneteim szedhetem? üdvözlettel Erika

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A változó korban a testsúly változásnak hormonális oka lehet, az anyagcsere folyamat lassulása.

A leírt készítményt szedheti.

Kérdés: 2016. január 15., 00:05 ;Megválaszolva: 2016. január 17., 20:31
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse