Hormonkép

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném a segítségét kérni laboreredményem értelmezésével kapcsolatosan. A vérvétel a ciklus 5. napján készült. Az értékeim a következők: FSH 8, 3 IU/L, LH 4, 8 IU/L, PRL 515 mlU/l, Prolaktin PEG 367 mlU/L (visszanyerés >60%) , ösztradiol 132 pmol/L, progreszteron 3, 27 nmol/L, totál tesztoszteron 1, 86 nmol/l. A PRL és tesztoszteron szint túl magas lett és azt szeretném kérdezni, ez mennyire gond/okozhat-e problémát babavállalásnál? Köszönöm előre is! Tisztelettel, K.Judit

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A két hormon szintje a normális felett és a felső határon van.

Ez befolyásolja a peteérést, ily módon a gyermek fogantatást.

Szakorvosi vizsgálat és gyógyszeres kezelés alkalmazása jön szóba.

Keressen fel szakrendelést nőgyógyászatit és endokrinológiait.

Kérdés: 2015. augusztus 01., 14:34; Megválaszolva: 2015. augusztus 01., 18:45
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vèrkèpem elemzese
Gyomorpanaszok
Oltás utáni COVID ("családi...
Édesanyám szenvedésének...
A fájdalom oka lehet-e gerinc...