Norcolut mellett terhesség esélye

Tisztelt Doktor Úr! 23 éves nő vagyok, menstruációs ciklus problémákkal.. Nőgyógyászati rendelésen 3 cikluson keresztül, 7 napon át, napi egy szem Norcolut bevételét javasolták. Jelenleg a második ciklus végén, a Norcolut szedésének utolsó, 7.napján tartottam tegnap, amikor is: Óvszerrel védekezünk, mely sajnos, elszakadt (sosem fordult korábban ilyen elő..) Interneten azt olvastam, hogy így nagyon kicsi a teherbeesés valószínűsége, ez tényleg így van? Vagy menjek az ügyeletre, amint tudok és írassak fel 72 órás fog.gátlót (ha reális esélye nincs a terhességnek nem feltétlen szeretnék, mert így is sok gondom van az össze-vissza ciklusaimmal..) Köszönöm szépen a válaszát! Üdvözlettel,

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A terhesség létrejöttének lehetősége úgy van minimális. A ciklus utolsó napján egyébként is a fogamzás

lehetősége csekély.Ha a menstruáció meg jön akkor biztos megoldódik a probléma.

Vérzés kimaradása esetén szakorvosi vizsgálat tanácsos.

Kérdés: 2015. június 09., 12:57; Megválaszolva: 2015. június 13., 13:23
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse