Fogamzásgátló tabletta szedése

Üdvözlöm! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy sajnos 2 hete tartó hasmenéssel hányással járó fertőzést kaptam, kórházban is feküdtem vele. Antibiotikumot is kaptam.Ez idő alatt szedtem a fogamzásgátló tablettát, most is szedem, de mivel tudom hogy ìgy nem 100% a hatása, ezért kiegészìtő védekezést is alkalmazunk a férjemmel. Az lenne a kérdésem, hogy a következő havi adag tablettát ugyanúgy a 7 gyógyszermentes nap utáni 8.napon kezdjem el szedni, mint eddig, vagy szünet nélkül szedjem be a következő havi adagot? Sajnos köztivérzésem is lett.Válaszát előre is köszönöm: Zsuzsi

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A következő havi adag készítményt a 7 napos tabletta mentes nap utána 8.napon kezdje el alkalmazni. A tabletta felszívódási ideje 4-5 óra addig más készítményt, felszívódását befolyásoló szert ne alkalmazzon.

Kérdés: 2015. január 30., 19:09; Megválaszolva: 2015. január 30., 23:08
Kérdések és válaszok: Egyéb
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat