Bélproblémák és hosszú várólista a vizsgálatokra

Kedves Doktor Úr! Szeretnék tanácsot kérni Öntől, hogy mit tehetnék, mert eléggé nyugtalanító a helyzetem. Pár hete kezdődő tüneteim a következőek: Rendkívüli fáradtság érzet, hasmenés, a széklet színének és állagának megváltozása, véres széklet, hasi görcsök és fájdalmak. Tegnap megvizsgáltak a sebészeten, de aranyeres csomókon kívül mást nem tudtam meg, a további vizsgálatokra viszont csak január végi és február eleji időpontokat kaptam. Azt szeretném megkérdezni, hogy nincs-e valami gyorsabb módja a vizsgálatok elvégzésének? Nagyon rossz a közérzetem és félek, hogy idővel ez még rosszabb lesz. A papíromon szerepel még Colitis és Fissura, az előbbi feltételes módban, utóbbi kijelentőben. Várom szíves válaszát! Köszönettel Andrea

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Plósz János válasza Colitis témában

Az endoscopos vizsgálatok magánrendelés keretén belül tulajdonképpen azonnal kivitelezhetők, a colitis jelenléte ezzel megerősíthető vagy kizárható. A vérzés mindenképp riasztó tünet, további kivizsgálást indikál.

Kérdés: 2014. december 09., 12:23; Megválaszolva: 2014. december 09., 12:32
Kérdések és válaszok: Egyéb
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat