Csomó a hónaljban

Kedves Doktornő! Körülbelül 4-5 hónapja fáj a bal karom. 2 hete észrevettem egy csomót a hónaljamban (még kicsi) . Nem tudom, hogy összefügg-e a fájdalom a csomóval...bár nagyon valószínűnek tartom. A csomót tegnap kissé erősebben megfogtam, hogy megbizonyosodjak róla, valóban csomó-e. Az erős megfogás után nagyon fájt és hányingerem is lett egy picit. Mi lehet ez szerintetek? Nektek volt már hasonló problémátok? Aggódom, mert megfordult a fejemben a legrosszabb is. Olvastam sok fórumot ezzel kapcsolatban, többek között azt is, hogyha fáj, akkor nem lehet komoly baj, viszont ha nem fájna, akkor gyanakodhatnék a legrosszabbra..... Előre is nagyon köszönöm a választ! Üdv.: Zs.

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Boros Miklós válasza hónalj csomó témában

Tisztelt Kérdező!

Önmagában egy tapintható hónalji nyirokcsomó nem utal betegségre. Amennyiben növekszik vagy több jelenik meg keresse fel háziorvosát. A bal kar tartós fájdalma miatt is keresse fel háziorvosát, mert fizikális vizsgálat nélkül nem lehet az okot megmondani. Jegyezze fel, hogy mikor jelentkezik a fájdalom és mire javul.

Kérdés: 2012. június 23., 12:43; Megválaszolva: 2012. június 24., 22:36
Kérdések és válaszok: Egyéb
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat