• csomó a honaljban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt válaszoló Orvos! Pár napja észrevettem egy jó borsónyi csomót a hónaljamban. kicsit érzékenynek éreztem mozgás közben a hónaljamat ezért odanyúltam és így tapintottam rá.Akkor kis pirosság volt rajta ezért azt gondoltam,hogy egy pattanás vagy kelés szerűség.Nem fáj és már nem is nagyon érzem mozgás közben sem, viszont már alig piros a felülete.Szóval egyáltalán nem olyan mintha ki akarna fakadni.Pontosan a hajlatban van,nem kisebb és nem lett nagyobb sem.A tükörben nézve látható az enyhe kis domborulat.Próbáltam összecsippenteni fölötte a bőrt,de nem lehet a bőrt külön nélküle megcsippenteni,ott van a bőrhöz közel. A bőr nincs ott sem megvastagodva sem elvékonyodva.Szeretném a véleményét kérni a dologról.Így, hogy eltelt néhány nap és mégsem pattanásnak tűnik elkezdtem aggódni,hogy nehogy valami komolyabb legyen a baj! Tisztelettel és köszönettel várom válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hónalj, csomó témában

        Kedves Kérdező! Egy kis mirigy gyulladása is lehet, tegyen rá Betadine kenőcsös párakötést, ha 7-10 nap alatt nincs változás, ultrahangos vizsgálatot javaslok a kis csomó szerkezetének megítélése céljából!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 22., 12:42; Megválaszolva: 2011. november 23., 10:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés