• Görcs a hónaaljban

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt szakértő.33 éves vagyok.Kb.két hete észrevettem egy görcsöt a hónaljamban.El mentem másnap a háziorvosomhoz és ő is megnézte nem találta vészesnek a dolgot de azért írt egy beutalót ultrahangra ami március közepén lesz, elég soká.Én úgy érzem hogy nem nyirokcsomó, és az orvosom is mondta hogy szerinte sem az.Nem a közepén helyezkedik el hanem inkább oldalt a hát irányában érzem tehát a szélén.Nincs semmilyen panaszom a görcs sem fáj.Kb.zöld szilva nagyságú puhább csomónak érzem. A mellemben nem érzek csomót.Olyan ez mintha a másik hónaljamban is lenne olyan csak ott nincs ekkora.de az is lehet hogy tévedek, nem tudom mert nagyon ideges vagyok.Ön szerint van okom az idegeskedésre, ez lehet akár rák is? Köszönöm válaszát, Judit.

        Dr. Boros Miklós válasza a hónalj csomó témában

        Tisztelt Kérdező! A lágy-részekben kialakult jóindulatú elváltozás lehet a probléma. Az ultrahang erre a kérdésre válaszolni fog. A rosszindulatú daganatra a tünetek alapján nem gondolnék.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 18., 11:03; Megválaszolva: 2012. február 20., 20:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: