• Csistas csomok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.Ur, Dr.No Szeretnek valaszt kapni egy problemamra, mind a ket honajam alat csomok vanak, mestracio elot fjni szokot es erzekeny de most egy ideje nem csak akkor hanem maskor is erzek eros fajast es egest a honajbol huzodik a mel fele egy keves ideig tart s aztan elmulik majd ujra jelentkezik. Mi a tenni valom? Elore is koszonom szepen.

        Dr. Boros Miklós válasza a hónalj csomó témában

        Tisztelt Kérdező! A leírásból nem derül ki, hogy az emlő állományban vagy a hónalj árokban tapintja az elváltozásokat. Végezzen rendszeresen önvizsgálatot és legyen egy ultrahang vizsgálat az érintett területről.


        Kérdés: 2012. február 01., 09:04; Megválaszolva: 2012. február 02., 18:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.