• Nem Értem

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Nem értem, ha iszok másnap 3-4 vágás van a kezemen, ma rájöttem, hogy én okozom őket késsel. Meg legtöbbször az az érzésem hogy elegem van mindenből... És minden más jobb lenne, lehetséges hogy orvoshoz kéne fordulnom? Ha iszok az a baj, ha nem akkor meg az, itt azt értem ha nem iszok túl sokat jár az agyam és olyanokon gondolkozok amin nem kéne, ha iszok akkor legalább kikapcsol az agyam egy kis időre, de akkor jönnek az öngyilkos hajlamok. Mindenkivel ellenségeskedem akit szeretek pedig nem akarok. Esténként nem alszok nyugodtan forgolódok megébredek... Valami gyógyír van erre vagy orvos? 22 évesen nem hiszem hogy ilyen bajaimnak kéne lennie. ill tükörben nem mindig ismerem fel magam fölleg ha dühös vagyok. Mintha egy idegen nézne vissza rám... Voltak már életembe 30 perces kimaradások mikor nem tudtam hogy kerültem egy adott helyre... Kezdek félni magamtól. egyik rémálmom arról szólt hogy kattant valami egyszer csak 2 nap kiesett az életemből és mindent megtettem amit nem akartam... Akarok már egy normális életet...

        Dr. Veress Dóra válasza a hangulatzavar témában

        Kedves Kérdező! Legelőször is, bármennyire szükségét érzi is, ne igyon, ha ez ilyen kontrollvesztésekkel jár! Leírása alapján feltételezhető, hogy van valamilyen stressz- és indulatkezelési problémája, esetleg hangulatzavara. Ezek magyaráznák azt, hogy idegennek érzi saját magát, és hogy ártani akar magának. Forduljon mihamarabb segítségért a helyi pszichiátriai szakrendeléshez, ahol egy alaposabb kikérdezést, illetve személyiség teszteket követően tájékoztatják a további lehetőségekről.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 07., 04:23; Megválaszolva: 2012. január 10., 13:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Fiatal korból hozott ez a betegség, de csak kb 10 éve diagnosztizálták. A jogosítványomat bevonták, 3 évet vártam rá míg visszakaptam. Nagyjából 6 évig semmi probléma nem volt, amíg az egyik szakorvosom le akart szoktatni a...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés