Csontáttét

Tisztelt Doktor Úr! Férjemet egy évvel ezelőtt műtötték prosztatarákkal. Gleason score 4-5. A műtét után kapott egy tüdőgyulladást. Most vannak a kontrollvizsgálatok. Mellkas CT eredménye J.o. rekesz mögött resid, köteges elváltozás mérs. regressziója. Adenoma gI. supren I.s. susp. Hasi Uh eredménye: A vesék norm. helyzetűekés nagyságuak B.o. harmadban egy 1, 5 c-es corticalis cysta. A csonizotóp eredménye: Az LV csigolyában a kp harmadban mérs. intenziv aktivitás-góc jelent meg. Egyebütt a csontrendszeren kórosnak véleményezhető aktivitás nem látható Lesz még gerinc MR egy hónap múlva. A leletek mutatnak csontáttétet vagy metasztázist. Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Nagykálnai Tamás válasza csontáttét témában

Sajnos nem írja meg nekem a PSA értékeket (sem) .

Az L.V. csigolya (az alsó csigolya a gerincünkön) MR vizsgálata fontos, a kontroll után tudunk talán valami okosabbat.

Milyen kezelést kap most a kedves férje-ura?

Erről semmit sem ír, baromi nehéz a semmibe véleményt mondani.

Kézcsók

Kérdés: 2011. január 23., 18:15; Megválaszolva: 2011. január 27., 12:21
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Mi várható a továbbiakban?
Kedves Doktornő! A segítségét kérném édesanyámmal 62 éves) kapcsolatban. 20 évvel ezelőtt mellrákot diagnosztizáltak nála, akkor a bal...
Lehet-e csontritkulásom?
2013.-ban diagnosztizált emlőtumor miatt 7 kemoterápia és 25 sugárkezelés után 2014-ben a jobb emlő eltávolítását követően újabb kemoterápát...
Melldaganat után csontáttét, mire...
A családban van egy daganatos beteg. 1, 5 éve levették a mellét, és a műtét után nem sokkal kiderült, hogy csontáttétje van. Mostanra olyannyira...
Csontáttét
Tisztel doktornő/úr! Szeretném megkérdezni h magnéziumot és D-vitamint szükséges-e szedjek?   Azt ajálták, h csak tejet igyam. Most bondronát...
Csontáttét és kollagén
Tisztelt Doktor ÚR/Nő Szeretném tudni h Bondronát kezelés alatt szedhetek-e Kollagén készítményt? Előre köszönöm!