Lehetséges Rák?

Tisztelt Dr. Tóth Judit Azt szeretném megkérdezni, hogy a napokban megjelent a végbélnyílásomon 2db csomó, egy kisseb és egy nagyobb (ezekről mellékelek 2db képet is) , van okom esetleg rosszindulatú elváltozásra gondolni vagy ennek nincs különösebb jelentősége. Forduljak sürgősen orvoshoz ezzel a problémával, vagy várjak vele, hátha elmúlik magától?! Elő fordult már többször, hogy egy kicsit véres volt a székletem, de ezt be tudtam annak, hogy időnként a derekam miatt Movalis gyógyszert szedek, és ennek a mellékhatásai között olvastam, hogy tud ilyen tüneteket okozni! További szép napot és jó munkát! Üdvözlettel: PR.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Judit válasza csomó a végbél környékén témában

Kedves Kérdező!

A válasz egyértelmű: mielőbb forduljon orvoshoz, hogy tisztázza a dolgot.

Mind a véres széklet, mind a tapintható csomó feltétlenül további vizsgálatokat tesz szükségessé.

Dr. Tóth Judit
Dr. Tóth Judit Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus
Kérdés: 2015. március 17., 18:07; Megválaszolva: 2015. március 18., 05:42
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
A pet ct értelmezésében szeretnék...
Májsejtrák áttéttel
Kérdés májáttétről
Benfogamma 5 fluorouracil mellett
Műtét előtt