• Daganat a vastagbélben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A nevem Okszána! Férjem nevében írok. 2014 februárjában diagnosztizáltak vastagbél rákot áttételekkel a májra. Túl van 7 kémiaterápián (Folfox 6). A daganat nem okoz székrekedést. A kezelés nagyon hatásos. A májban lévő áttételek csökkentek 60%-ra (jelenleg 1-3 mm-sek, kb. 8 áttétel van). Lehet-e továbbra is kémiával kezelni, vagy szükséges a műtét? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a vastagbélrák témában

        Tisztelt Kérdező! A baj az, hogy az egyedüli kemoterápiától javulni javul, de végleg nem gyógyul meg egy olyan beteg, akinek áttétei vannak a májban. dr. Nagykálnai Tamás

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2014. július 10., 17:04; Megválaszolva: 2014. július 16., 23:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot kívánok. Azzal a reménnyel fordulok Önhöz,hogy betegségemről segítséget, jó tanácsot, véleményt tud mondani. A torokrákom miatt 40 sugárkezelésen és 3 kemoterápián vettem részt. Ebből kifolyólag a szám teljesen szétégett...
        Tisztelt Doktor Nő! Elsősorban a szövettani leletem értelmezésében szeretném a segítségét kérni. Még az ősszel babavállalás miatt elindultam rutin vizsgálatokra és mivel a TSH értékem minimálisan magasabb volt a megengedett...